2024. május 21. kedd
Konstantin

Elérhetőségek

 

Virágvarázs 2000 Kft.

Kertészet: Nyíregyháza, Westsik Vilmos u. 4. km

Csernyik Edit, telefon: 30/ 9355 075

Bányik Krisztián, telefon: 30/ 575 5590

Nyitvatartás:

Kiskereskedelmi tevékenység jelenleg
NEM ÜZEMEL!

Kizárolag viszonteladókat szolgálunk ki!

Aktuális Akciók

 

  • Aktuális akció 1
  • Aktuális akció 2

A Virágvarázs 2000 Kft 1999 decemberében alakult.

Kezdettől fogva napjainkig legmeghatározóbb tevékenysége az egynyári, kétnyári virágok, muskátlik és balkonnövények termesztése, illetve városi közparkok virágkiültetéseinek tervezése és a szükséges viráganyag előállítása.

1999-ben kaptuk első komoly megbízatásunkat, Miskolctapolca virágosítását, melyet 2004- ig folyamatosan végeztünk. Ilyen csodálatos helyen fekvő fürdő szépségét emelni és turisztikai vonzerejét növelni, a virágoknál kevés hatásosabb lehetőséget találhatunk.

2003- tól térségünk egy valóságos gyöngyszemének, Tokajnak a vonzerejét fokozzuk a település teljes virágosításával. Kandelábereket díszítő muskátlizuhatag, az utakat szegélyező, illetve a belvárost díszítő virágágyak sokasága méltán ékesíti ezt az amúgy is elragadó helyet.

2005- től a hajdan volt iparváros, Tiszaújváros szépítését is végezzük. Kevés ilyen települést találhatunk, ahol ennyire fontosnak ítélik az élhető, lakható környezet szemet és lelket gyönyörködtető virágos kialakítását.

Tokaj és Tiszaújváros mellett lehetőségünk van más települések virágállományának előállítására is. Ehhez megfelelő termesztőfelület áll rendelkezésünkre, 800 m2 fűtött üvegházban és 2800 m2 fűtött fóliában tevékenykedünk. A kertészet mérete pedig eléri a 2 hektárt.

2013 tavaszától megkezdtük nagybani értékesítésünket a szigetszentmiklósi Flora Hungária virágpiacon. Itt elérhetőek vagyunk a 706-708, illetve a 766-768-as külső elárusító helyeken minden hétfő és csütörtök délelőtt.

Több mint 15 év parki kiültetés tapasztalataival a hátunk mögött, megannyi szakmailag elismert, díjazott parkosítást követően bátran állíthatjuk, hogy megbízható partnerként állunk leendő megrendelőink szolgálatában.  

Tapasztalataink alapján termesztett növényeink fajtáit a kiültetésekben való szereplésük szerint szelektáltuk, díszítőértéküket és ellenállóságukat figyelembe véve. A növények megfelelő közegben, tartós hatású műtrágyával dúsítva egészséges gyökérzettel, kórokozó- és kártevőmentesen, egyöntetű állományként kerülnek leszállításra.  

A kandelábereken és villanyoszlopokon, ill. az intézmények balkonjain elhelyezett muskátlis összeültetéseket telepünkön végezzük és 6-8 hetes összenövesztést követően kerülnek ki a helyükre.  A parkos virágágyakba az egynyáriakat szeptember- október folyamán kétnyári növények váltják, hogy az év szinte minden napján méltón díszítsék a településeket. A kiültetésekhez minden esetben látványtervek elkészítésével járulunk hozzá.  

Parkos nagy felhasználóink mellett legalább akkora szerepet tölt be az egyéni vásárlók, kiskert tulajdonosok kiszolgálása, illetve kereskedő partnereink ellátása. Mind fajta- mind kiszerelés igen széles választékkal igyekszünk kedves vevőink szolgálatában állni.

Szakismereteinkkel, tanácsainkkal igyekszünk minél személyesebb kapcsolatot teremteni, reményeink szerint mindkét fél megelégedésére.

Ebben a nem könnyűnek mondható korban hisszük, hogy szükséges lelkünk harmóniájához és felüdüléséhez a szép virágos környezet, hisz a varázs a virágban rejlik...

Térkép

Kapcsolat

Virágvarázs 2000 Kft.
Kertészet:
Nyíregyháza, Westsik Vilmos u. 4. km

Csernyik Edit, telefon: 30/ 9355 075
Bányik Krisztián, telefon: 30/ 575 5590

A Virágvarázs Kft. kertészetét Nyíregyházán találhatja a Westsik Vilmos úton a 4. km táblánál, a híd után balra. A Westsik Vilmos út Kótaj, Nyírszőlős irányában vezet ki a városból. A térkép részletesen mutatja a kertészet elhelyezkedését.