×

Megjegyzés

Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Nyomtatás

Tiszaújvárosi Termál- és Strandfürdő

A Tiszaújváros legfőbb turisztikai vonzereje a Termál- és Strandfürdő, mely sóban gazdag jódtartalmú gyógyvizével számos fürdővendéget vonz. A termálfürdő színvonalas és széleskörű szolgáltatásai, a termálvíz hatása az egészség, a regenerálódás és a pihenés kielégítését garantálja.

Cégünk 2007-től szállítja a muskátli, balkon -és egynyári növényeket a fürdő részére. A nagy fajtaválasztékú, színes, harsány kiültetések a visszajelzések alapján nagy tetszést arattak évről- évre a vendégek körébe.

2010 júniusában átadtak egy új 250 m2-en megépült " háromgenerációs", gyógyvizes medencét. A pezsgőágyakkal, pezsgőpadokkal, nyakzuhanyokkal tarkított gyógyvizes élménymedence már az első évben sok új vendéget vonzott.

Az új medence teljes zöldfelület kialakításának tervezését és növényanyaggal való ellátását, illetve a telepítés levezénylését cégünk nyerte el. A medence körül kialakított felületet igyekeztünk az időjárásnak és a helyi körülményeknek leginkább ellenálló örökzöldekkel, cserjékkel és talajtakaró évelőkkel telepíteni. A folyamatos virágzást a foltszerűen beültetett élénk egynyáriakkal értük el. Az íves oldalon a Smaragd tuják közé ültetett talajtakaró muskátlik is a várakozáson felül teljesítettek, a forró nyárnak és a folyamatos klórnak és gyógyvíznek kitett körülmények ellenére.

Örömmel hallottuk a vendégek elismerő visszajelzéseit a fürdő alkalmazottaitól.

Képgaléria

{gallery}4{/gallery}